Ingredienser

Bacon

Specialputsat bensvål och broskfritt sidfläsk som saltats med lake innehållande nitritsalt, varmrökt.

Blodpudding

Nötblod, buljong, nötfett, rågmjöl, socker, ströbröd, lök, salt, kanel, mejram, kryddpeppar, nejlikor.
Fetthalt 14 %

Bollnäsringen

Vatten, fett fläsk, nötkött, griskött, torrmjölk, potatismjöl, nitritsalt, lök, vitpeppar, askorbinsyra.
Kött till 100 g korv = 52 g
Fetthalt 23 %

Bruna bönor

Vatten, bruna bönor, sirap, potatismjöl, ättika, salt.

Falukorv

Vatten, nötkött, fett fläsk, griskött, potatismjöl, nitritsalt, lök, vitpeppar, paprika, koriander, druvsocker, askorbinsyra.
Kött till 100 g korv = 65 g
Fetthalt 21 %

Fläskkorv

Vatten, nötkött, fett fläsk, griskött, potatismjöl, nitritsalt, vitpeppar, muskot, socker.
Kött till 100 g korv = 40 g
Fetthalt 21 %

Frukostkorv

Vatten, nötkött, fett fläsk, griskött, potatismjöl, nitritsalt, druvsocker, askorbinsyra, vitpeppar, muskot.
Kött till 100 g korv = 68 g
Fetthalt 21 %

Grillkorv

Vatten, nötkött, fett fläsk, torrmjölk, potatismjöl, griskött, nitritsalt, lök, vitpeppar, askorbinsyra.
Kött till 100 g korv = 54 g
Fetthalt 22 %

Grynkorv

Vatten, nötkött, fett fläsk, korngryn, potatismjöl, lök, nitritsalt, vitpeppar, kryddpeppar.
Kött till 100 g korv = 26 g
Fetthalt 27 %

Isterband

Buljong, nötkött, fett fläsk, korngryn, potatismjöl, nitritsalt, lök, socker, vitpeppar, kryddpeppar, askorbinsyra.
Kött till 100 g korv = 24 g
Fetthalt 19 %

Julkorv

Vatten, fett fläsk, nötkött, griskött, potatismjöl, nitritsalt, lök, kanel, vitpeppar, socker.
Kött till 100 g korv = 29 g
Fetthalt 22 %

Knäppkorv

Vatten, nötkött, fett fläsk, griskött, potatismjöl, torrmjölk, nitritsalt, lök, vitpeppar, muskot, askorbinsyra.
Kött till 100 g korv = 60 g
Fetthalt 24 %

Köttkorv

Vatten, nötkött, fett fläsk, griskött, potatismjöl, nitritsalt, lök, vitpeppar, socker.
Kött till 100 g korv = 41 g
Fetthalt 20 %

Leverbiff

Potatis, fett fläsk, nötlever, svinlever, vatten, ägg, ströbröd, vetemjöl, salt, vitpeppar, socker.
Lever till 100 g vara = 24 g
Fetthalt 17 %

Leverkaka

Buljong, svinlever, vetemjöl, nötkött, korngryn, sirap, fett fläsk, lök, nitritsalt, russin, vitpeppar, kryddpeppar.
Kött till 100 g vara = 10 g
Fetthalt 6 %

Leverpastej, skivbar

Svinlever, fett fläsk, mjölk, vetemjöl, torrmjölk, ansjovis, nitritsalt, lök, tryffelers., socker, vitpeppar, muskot, askorbinsyra.
Lever till 100 g vara = 34 g
Fetthalt 25 %

Leverpastej, bakad

Svinlever, fett fläsk, mjölk, ägg, ströbröd, socker, ansjovis, nitritsalt, lök, vitpeppar.
Lever till 100 g vara = 31 g
Fetthalt 23 %

Parisare

Vatten, fett fläsk, nötkött, torrmjölk, potatismjöl, nitritsalt, lök, vitpeppar, askorbinsyra.
Kött till 100 g korv = 52 g
Fetthalt 23 %

Polare

Griskött, vatten, fett fläks, nötkött, potatismjöl, nitritsalt, vitpeppar, vitlök, muskot, druvsocker, askorbinsyra.
Kött till 100 g korv = 59 g
Fetthalt 27 %

Prinskorv

Vatten, nötkött, fett fläsk, vitpeppar, muskot, potatismjöl, nitritsalt, druvsocker, askorbinsyra.
Kött till 100 g korv = 74 g
Fetthalt 21 %

Pölsa

Buljong, nötkött, korngryn, fett fläsk, svinlever, lök, nitritsalt, vitpeppar, kryddpeppar.
Kött till 100 g pölsa = 14 g
Fetthalt 11 %

Riskaka

Mjölk, vatten, risgryn, ägg, vetemjöl, socker, margarin, salt, citron, kanel.
Fetthalt 5 %

Rökt sidfläsk

Specialputsat ben- och broskfritt sidfläsk som saltats med lake innehållande nitritsalt, varmrökt.

Rökt skinka

Skinka 87 %, vatten, koksalt, potatisstärkelse, potatisfibrer, stabiliseringsmedel, E407, 451, 450, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, 331, 301, socker, konserveringsmedel E250, kryddextrakt (cayennepeppar).
Fetthalt 3,5 %

Kokt skinka

Skinka 87 %, vatten, koksalt, potatisstärkelse, potatisfibrer, stabiliseringsmedel, E407, 451, 450, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, 331, 301, socker, konserveringsmedel E250, kryddextrakt (cayennepeppar).
Fetthalt 3,5 %

Skinka, jul griljerad

Rimmad skinka i saltlake, griljerad med sirap, senap och ströbröd.

Sylta

Buljong, griskött, kalvkött, svål, nitritsalt, lök, vitpeppar, askorbinsyra. Kött till 100 g sylta = 59 g
Fetthalt 6 %

Ärtsoppa

Buljong, gula ärtor, griskött, svål, nitritsalt, vitpeppar.
Fetthalt 4 %